Tisztelt Hölgyem, Uram!


Sok bosszúságtól és kiadástól szeretnénk megkímélni Önt. Egy olyan megoldást szeretnénk a figyelmébe ajánlani, mely kis befektetéssel jelentős megtakarítást eredményez és otthonát melegebbé, kényelmesebbé teszi.

Mivel a lakások energiakiadásai közül a fűtésre költjük a legtöbbet, ezért érdemes elgondolkodni azon, hogy azért az energiáért is fizetünk, amellyel akarva-akaratlanul az utcát is fűtjük.

Az ajtóknál, ablakoknál, a tok és a szárny közötti hézagokon keresztül megszökik a meleg!
Ráadásul ezeken, a hézagokon nem csak az otthon melege jut ki, de még a hideg szél is beáramlik, magával rántva az utca porát.

A rések elzárása, vagy tömítése nem kerül sokba, de az energia igen!

A megoldás: Többéves szakmai gyakorlattal, olyan egyszerű technológia alkalmazása, amely nem drága, tartós és 90%-os hatékonysággal megszünteti a légmozgást a nyílászárók résein keresztül.

A módszer lényege, hogy a speciális, cső alakú, szilikon profilú szigetelőanyagot, a porszívóhoz csatlakoztatott felsőmaróval készített horonyba, építjük be. A szigetelés közvetlenül a tokba, vagy a szárnyba kerül. A beépített szigetelés egy egyszerű, esztétikus megoldással szünteti meg a légmozgást. ÉMI minősített termék.


Ezáltal:

- a helyiség huzatmentessé válik
- belső terek hőmérséklete 2-4C-kal emelkedik
- 20-25%-os fűtési költség-megtakarítást eredményez
- 7-11 decibellel csökkenti a kinti zajt
- hosszú élettartam, rövid megtérülési idő.
- 100x210-es ajtó szigetelése, kb. 35 perc.


Megrendelhető:
 
Kovács János
Asztalos mesternél
Tel:30/529-57-32
www.kovasztalos.hu